Beste bewoners / ondernemers in Morgenstond

De gemeente, ontwikkelaars, woningcorporaties en andere partijen werken samen aan de verbetering van uw wijk. Het gaat om plannen voor woningen, maar ook over het groen, openbaar vervoer, scholen, parkeren en nog veel meer. We willen u graag meer vertellen over deze plannen. En u informeren over wat er in uw buurt gaat gebeuren.

Ik nodig u daarom van harte uit om naar de informatiemarkt over de plannen voor Morgenstond te komen.

Wanneer:           dinsdag 27 juni

Waar:                  Wijkcentrum Morgenstond 1e Eeldepad 3

Tijd:                   van 16:oo tot zo.oo uur

Aanleiding:

Steeds meer Hagenaars zijn op zoek naar een woning. En er zijn in Morgenstond veel oude en slechte woningen. Deze worden de komende is jaar opgeknapt. Of woningen worden gesloopt. Hier komen meer betaalbare woningen voor in de plaats. Er wordt dus hard gewerkt aan plannen om uw wijk beter te maken. Over deze verschillende nieuwbouwplannen in Morgenstond informeren we u graag. U kunt alvast het kaartje op de andere kant van deze brief bekijken.

U kunt de markt bezoeken wanneer het u uitkomt. Medewerkers staan voor u klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Ook horen we graag wat u vindt van een aantal van de plannen en of u nog goede ideeën heeft voor uw buurt. Bent u nieuwsgierig naar de plannen in uw buurt? Bezoek dan onze informatiemarkt. Neem gerust uw kinderen mee. We zorgen voor leuke activiteiten voor de kinderen. Er staat ook een hapje en een drankje voor u klaar.

Ik hoop van harte u te mogen begroeten op de informatiemarkt.

Petra Sevinga, Stadsdeeldirecteur Escamp (vanaf 1 augustus)

20230619 Uitnodiging informatiemarkt over de bouwplannen in Morgenstond