Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers. Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leer je je buren tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.
Bewoners van de wijken rond het Zuiderpark kunnen van 16 t/m 18 juli hun tentje komen opzetten. Er zullen het hele weekend tal van activiteiten plaatsvinden. Zo kun je komen glibberen op de zeepbaan, broodjes bakken bij het kampvuur en luisteren naar prachtige muziek. Ook zijn er sport en spel activiteiten, is er een gezamenlijke barbecue en kun je zelf een activiteit organiseren. Genoeg te doen voor jong en oud!

Vrijwilligers gezocht
De buurtcamping wordt georganiseerd vóór en dóór mensen uit de buurt. Als vrijwilliger help je een gedeelte van de dag met verschillende klusjes. De receptie bemannen, water halen, helpen koken, podium klaarmaken, toezicht houden op de zeepbaan, barbecue bemannen, helpen met de op en de afbouw en nog veel meer. Als vrijwilliger houd je genoeg tijd over om van je ontspannen weekend te genieten.

Tante Leen
Heb je geen kampeerspullen? Geen probleem: Tante Leen leent graag iets aan je uit!
Stuur ons een mailtje en wij zorgen ervoor dat jouw kampeerspullen klaar staan!

Kosten
Het is belangrijk dat iedereen op vakantie kan in eigen park, dus verblijf op De Buurtcamping kost maar €20 per persoon voor het hele weekend. €7,50 als je een ooievaarspas hebt en €3,50 als je komt helpen als vrijwilliger! Kinderen zonder ooievaarspas betalen €2,50 en als je er wel een hebt kost het maar €1,00!

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je nu aan op www.debuurtcamping.nl/zuiderpark en kom gezellig kamperen met je buren!

Kijk voor meer informatie op Facebook
www.facebook.com/debuurtcampingzuiderpark/
Voor vragen of informatie over Tante Leen stuur een email naar: zuiderpark@debuurtcamping.nl

Tot op de Buurtcamping!

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en houden we ons aan de 1,5 meter op de camping.