De Schoonheid van het Zuiderparktheater Korenfestival

De nazomer brengt vaak een gevoel van nostalgie en gezelligheid met zich mee. Wat is er dan beter dan genieten van muziek in de open lucht? Het Zuiderparktheater biedt hiervoor het perfecte decor en dit jaar belooft het Korenfestival DENHAAG weer een onvergetelijke ervaring te worden.

Een Muzikale Ontmoetingsplek

Het Korenfestival DENHAAG, gehouden op 24 september, verwelkomt zangers en zangeressen en koorliefhebbers vanuit heel Nederland om samen te komen en te genieten van zang, dans en de betoverende optredens van diverse koren. Het evenement is een viering van muzikale diversiteit en gemeenschap.

Een Gevarieerd Programma

Dit jaar hebben we een buitengewoon gevarieerd programma samengesteld dat belooft te verrassen en te betoveren. De deuren van het Zuiderparktheater openen om 11 uur ’s ochtends en het muzikale spektakel duurt tot 17.30 uur. Het beste nieuws? De toegang is volledig gratis! Een dag vol muziek en plezier zonder kosten.

Ontdek Jouw Korenpassie

Een vraag die we jaarlijks ontvangen, is hoe men kan deelnemen en zingen tijdens het festival. Het Korenfestival DENHAAG is de perfecte gelegenheid om informatie te vragen over deelname bij een koor dat je aanspreekt, want er zijn tal van mogelijkheden. Dit is je kans om je passie voor zingen te ontdekken en deel uit te maken van een inspirerende muzikale gemeenschap.

Een Hartelijke Uitnodiging

De organisatoren, samen met de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken, heten je van harte welkom. We hopen dat je geniet van een dag vol prachtige muziek, plezier en warme ontmoetingen.

Namens Janet Kuijpers, Piet Breijder en Willemijn Simonis wensen we je een onvergetelijke dag op het Korenfestival DENHAAG!